PMA Pole - Ambytious
Foodphotography series
31 augustus 2020
Golden Hour Love Shoot Hoeksche Waard
Golden hour love shoot
10 augustus 2020

PMA Pole & Fit

Als beginnende freelance sportinstructeur (gestart in 2019) is het handig om vindbaar te zijn. Wanneer je je visitekaartje geeft kunnen mensen direct jouw website met al jouw informatie vinden. Wie je bent, hoe je les geeft en alle andere informatie dat je hen wilt vertellen. Dit kan doorslaggevend zijn om ingehuurd te worden. Daarom heb ik voor Stefan een logo, huisstijl, visitekaartje, website en foto’s gemaakt.

Daarnaast bied ik samen met PMA Pole & Fit de mogelijkheid om paaldans fotoshoots op locatie te doen met de Xpole van PMA Pole & Fit. Meer info hierover vind je hier: https://www.pmapolefit.nl/aanbod/#fotoshoot

Website

Op de website is informatie te vinden over wat voor soort lessen PMA Pole & Fit geeft, wat de doelgroep is, het overige aanbod zoals workshops en fotoshoots, een stukje over Stefan zelf, links naar socials en uiteraard hoe je in contact kan komen met hem.

Bekijk hier de website van PMA Pole & Fit.
pmapolefit_laptop
pmapolefit_telefoon

Visitekaartjes

Foto's voor de website

Een website over paaldansen/paalsport kan natuurlijk niet zonder foto’s. Hoewel ik niet de mogelijkheid had om in de les te fotograferen (privacy) wilde 1 van de leerlingen wel mee om op de foto te gaan. In Strijen vonden we een leeg parkeerterrein met prachtig uitzicht. Daarnaast heb ik ook een portret geschoten voor op LinkedIn en op de website.

Mogelijkheden met samenwerking fotoshoot

Stagepole en fotograaf er bij huren voor een fotoshoot? Dat kan!
Jij regelt de locatie, wij regelen de rest!
Ik kom samen met Stefan van PMA Pole & Fit naar jouw locatie, en we zetten de paal voor je op. Na de shoot breken we hem ook weer af. Als je wilt kan Stefan aanwijzingen geven voor de tricks om de beste foto’s te krijgen.
Neem contact op met mij of met Stefan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
Bekijk hieronder de foto’s van een fotoshoot op locatie:

Concepten & huisstijl

PMA Pole & Fit is onderdeel van PMA Lifestyle.
Kijk voor de de logo ontwikkeling bij PMA Lifestyle.