Over - Ambytious
Amber de Jongh van Ambytious

Foto’s gemaakt met mijn camera door Stefan de Baat

Het cliché “vroeger liep ik al met mijn camera te slepen” was ook bij mij het geval. Maar toen de camera’s op telefoon verbeterde en ik het steeds drukker kreeg met mijn opleiding (interactief media design) nam ik mijn camera niet meer mee. Tot eind 2018. Ik was mijn kantoorbaan en vooral 2,5 uur per dag in de files met het ov helemaal zat. In de zoektocht wat ik wel wil doen heb ik mijn Nikon 5600 2dehands gekocht met een 50mm lens.

Ik was verkocht! En een deel van mijn foto’s trouwens ook.

Het is geweldig om menselijke emoties vast te leggen, en deze daarna perfect uit te laten komen met Lightroom. Maar ik vind het ook heerlijk om thuis de juiste setting te creëren, eten klaar te maken en dit op de foto te zetten.

Ondertussen kreeg ik vragen,” Jij maakt toch websites?”,” Kan je een visitekaartje maken?” . Natuurlijk doe en kan ik dat, want ik heb 2 jaar bij Promosolutions (reclame bureau) en 3 jaar bij 2makeITwork (IT bureau, dat ook websites en webapplicaties maakt) gewerkt.
Op naar de KVK en er mee aan de slag!

Ondertussen heb ik al een hoop ontzettend leuke opdrachten mogen doen. Het leukste aan freelancen is dat je echt een connectie met jouw klanten krijgt. Ik hou er van om te werken met beginnende ondernemers, hun enthousiasme werkt aanstekelijk!
Uiteraard hoef je geen beginnende ondernemer te zijn om samen met mij aan de slag te gaan.

Creative dump

Hier vind je een deel van mijn werk wat niet voor klanten gemaakt is.
Wat lang niet altijd perfect is. Waar ik wel veel plezier in heb gehad om het te maken.