Reviews

Annelieke Willems | Anvida


Voordat ik Amber leerde kennen had ik al foto's en ontwerpen van haar gezien bij twee bekenden. Aangezien ik die erg mooi vond, heb ik haar gevraagd om de fotografie, logo en website van mijn coachpraktijk Anvida te verzorgen. Ik ben heel erg blij met deze keuze en het professionele eindresultaat. Amber voelde goed aan wat ik wilde uitstralen en daarnaast was ze ook heel ondersteunend/meedenkend in het hele proces. Inmiddels ontvang ik ook uit mijn omgeving hele enthousiaste reacties op de fotografie en de website. Kortom, ik raad Amber zeker aan!
Bekijk hier de fotografie, vormgeving en website van Anvida, Energie in balans

Henk en Corry


Op onze trouwdag heeft Amber super mooie foto’s gemaakt. Ze kreeg  van ons de vrije hand en alles wat we voorstelde was prima. De foto’s zijn ongedwongen en heel naturel. Ook de foto van de kinderen zijn en zo leuk geworden.Bedankt !!!!

Emile Vinesh Acteur


Ik was op zoek naar een fotograaf voor nieuwe outdoor casting foto's. Mijn keuze kwam op Amber nadat ik haar eerdere werk voorbij zag komen. De samenwerking met Amber vond ik echt geweldig! Ze kwam met ideeën die perfect aansloten op wat ik zocht. Daarnaast vond ik de sfeer en de gesprekken tijdens de shoot heel fijn. De foto's zijn zeer professioneel en ik ben enorm blij met het resultaat! Een hele fijne samenwerking met een hardwerkende professional en een mooi resultaat. Amber is een aanrader!

Berthilde Toes van Great Memories


Ik had een oproepje geplaatst voor productfotografie waar Amber op heeft gereageerd. Vanaf het eerste moment had ik er een goed gevoel bij. Ze liet me merken een stapje extra te doen door een ondergrond te regelen en iets aan te schaffen voor de productfotografie. Daarom had ik er vertrouwen in, de shoot was nog wat aftasten maar het eindresultaat, waar het uiteindelijk om gaat, was erg goed! Ik ben heel tevreden met de foto's en de samenwerking! Inmiddels heb ik al een tweede keer met Amber samengewerkt en mijn partner heeft daarnaast foto's van zichzelf op locatie laten maken door Amber. Deze foto's zijn voor op zijn website en hij is hier ook erg blij mee!

Tessa Franken van Homeopathie Hoeksche Waard


Ik was op zoek naar iemand die de ideeën in mijn hoofd kon vertalen naar een website.
Via via kwam ik bij Amber terecht. We hadden vanaf het eerste moment een fijn contact. Amber is goed bereikbaar, reageert snel en begreep ook heel snel wat ik wilde.
Daarop is ze voor mij aan de slag gegaan en ik kon al snel de eerste opzet bekijken. De aanpassingen die ik wilde verwerkte ze snel en vakkundig. Ook had Amber fijne adviezen voor de website. Al met al vind ik het goed gelukt om mijn ideeën te vertalen naar een professionele, maar persoonlijke website. Ik ben enorm tevreden en krijg mooie complimenten. Een mooi professioneel resultaat.
Klik hier om het project van Homeopathie Hoeksche Waard te bekijken.

Stefan van PMA Lifestyle en PMA Pole & Fit


Amber heeft voor mij mijn website, logo en huisstijl ontwikkeld. Ze kijkt tijdens haar werk heel goed naar de klant en hun karakter dit zie je vervolgens terug in de website, het logo en de huisstijl. Naast mijn website beheert Amber ook mijn social media accounts en zorgt ze ervoor dat deze er top uit zien en er met regelmaat gepost wordt.
Klik hier om het project van PMA Lifestyle te bekijken. En hier om het project van PMA Pole & Fit te bekijken.

Merijn en Eva Fotoshoot


Wij hebben een super leuke fotoshoot gedaan bij zonsondergang met Amber als fotograaf. Ze had zich goed voorbereid en bedacht op welke plekken we het mooiste resultaat konden krijgen. Tijdens de fotoshoot gaf ze duidelijke instructies. We zouden de nabewerkte foto's binnen twee weken ontvangen, maar kregen ze uiteindelijk al na een week! We zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat en raden Ambytious zeker aan voor iedereen die zichzelf eens mooi op de foto wil hebben.
Bekijk hier de Golden Hour Love shoot van Merijn en Eva

Manon en Sammie


Amber heeft de website en het drukwerk gemaakt voor mijn hondenuitlaatservice. Ik ben super tevreden over het resultaat. Het is duidelijk en precies zoals besproken. Ik heb veel complimenten gekregen en wil die hier ook aan jou geven want wat ben ik blij met deze samenwerking. Ik kan Ambytious dan ook bij iedereen aanbevelen, de samenwerking verloopt soepel en het resultaat is geweldig!
Bekijk hier het project 'Sammie and friends'

Emke de Vries-Westers


Amber heeft de opmaak voor mijn boek ‘De familieboom’ gedaan en alles geregeld rondom het drukwerk. Zij heeft er voor gezorgd dat het boek er prachtig uitziet. De samenwerking was fijn en professioneel.
Bekijk hier het project 'De Familieboom'

Marjan van Rookhuizen


In 2016 heeft Amber mijn website voor de homeopathie praktijk gemaakt. Ik ben heel erg blij met de prettige samenwerking en de laagdrempelige manier waarop overlegd kon worden. Amber kon met gemak de ideeën die ik had vertalen in beelden en een website. Later nog kleine aanpassingen doorvoeren ging heel vlot. En ook heel fijn dat Amber mij soms attendeert op een (technische) wijziging die doorgevoerd moet worden. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website en ben zelf ook nog steeds heel blij met het resultaat!
Bekijk hier het project 'Homeopaat voor u'

Ank Wichers


Amber heeft in 2015 mijn website gemaakt. Dit ging in een prettige, constructieve en professionele samenwerking. Zowel de visitekaartjes, folders, fotografie voor social media zijn ook samen in goed overleg in maatwerk tot stand gekomen. Ook een aanbeveling en heel fijn om te ervaren is het advies betreffende gebruik van social media. Ik ben na 5 jaar nog heel blij en zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking met Amber van Ambytious!!!
Bekijk hier het project 'Ank Homeopathie'

Plaats een review