PMA Lifestyle - Ambytious
Foodphotography series
31 augustus 2020
Verschillende kleine opdrachten
4 oktober 2020
Verschillende kleine opdrachten
4 oktober 2020
Foodphotography series
31 augustus 2020

pma Lifestyle

Voor PMA Lifestyle heb ik weer een mooi volledig project mogen opleveren. Logo, huisstijl, website, fotografie en ik ga zelfs de social media bijhouden. Okay, tuurlijk gaat dat allemaal wel wat makkelijker als je samen in het zelfde huis woont. “Even een foto maken voor je insta straks”. Maar dat maakt de uitstraling niet minder professioneel.

Stiekem was dit ook gewoon een ontzettend leuk project, omdat ik gewoon ontzettend trots ben op Stefan en hem het beste wens met zijn nieuwe bedrijf PMA Lifestyle (waar PMA Pole & Fit een onderdeel van is).

"Amber heeft voor mij mijn website, logo en huisstijl ontwikkeld. Ze kijkt tijdens haar werk heel goed naar de klant en hun karakter dit zie je vervolgens terug in de website, het logo en de huisstijl. Naast mijn website beheert Amber ook mijn social media accounts en zorgt ze ervoor dat deze er top uit zien en er met regelmaat gepost wordt."
~ Stefan
 

Drukwerk

Voor het drukwerk heb ik visitekaartjes en flyers ontworpen en laten drukken.
Ook heb ik t-shirts laten bedrukken met het logo en de tekst "Postitive Mental Attitude"

Website

De website is zo opgezet dat deze gemakkelijk, en vooral duidelijk is voor toekomstige klanten.
Klik hier om de website van PMA Lifestyle te bekijken

Fotografie

Om de website af te maken, en om direct te zorgen voor wat social media content, hebben we ook een fotoshoot gedaan.
Uiteraard in het bedrukte t-shirt. (Wil je ook bedrukte shirts? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden).

Weggever

Om mensen met jouw (coaching)bedrijf kennis te laten maken word er vaak gebruik gemaakt van een email funnel. Om mensen te betreken bij deze funnel word er een ebook/PDF document gemaakt met wat nuttige dingen zoals recepten of in het geval van PMA Lifestyle een test. Deze word gratis aan jou gegeven zodra je jouw emailadres invult. Voor PMA Lifestyle heb ik de vormgeving gedaan van deze weggever. Klik hier om de weggever te downloaden.Om de vormgeving te bekijken en daarnaast is het zeker een aanrader om deze tekst te doen. Om er duidelijker in beeld te krijgen waar jij gelukkig van word en wat jou energie kost.
 

Social media

Stefan zelf is geen groot social media fan. Maar social media is een goede marketing tool, daarom heb ik de Instagram- en Facebookpagina van PMA Lifestyle in beheer.
Stefan schrijft zelf de teksten; soms door mij aangedragen onderwerpen, soms eigen onderwerpen.
Ik maak dan de foto of afbeelding en plaatst deze op de socials.

Concepting en huisstijl

Omdat PMA afgeleid is van de hardcore scene (klik hier voor meer info) was al snel duidelijk dat het lettertype in de zelfde style moest zijn als de logo's van verschillende hardcorebands. Het onderschrift en de kleurstellingen passen daarentegen veel meer bij lifestylecoaching. Later voor PMA Pole & Fit hoefde alleen de kleur aangepast te worden.
Favicon