Hoeksche Branders - Ambytious
Kranten minishoot
19 mei 2022
Nazomermarkt
30 augustus 2022
Nazomermarkt
30 augustus 2022
Kranten minishoot
19 mei 2022

Hoeksche Branders

Mijn businesscoach leerde mij: “de leukste en beste opdrachten krijg je doormiddel van verkoopgesprekken”. Dus toen ik een borrel van het Starters Netwerk Hoeksche Waard “iemand” van Hoeksche Branders zag staan, zag ik mijn kans:

“MENEER VAN DE KOFFIE! Ik wil u graag even spreken”. Daarop volgde ontzettend leuk contact met zowel Demi als Stefan van de Hoeksche Branders. En een hele toffe fotoshoot in hun zaak.

Voor de uitstraling hebben we gekozen voor robuust maar classy, net zo als hun winkel. Zwart en goud zijn daar de perfecte kleuren voor en de ruige structuren van de ongebrande koffiebonenzakken maakte dat helemaal af. De winkel is vrij diep met alleen gedeeltelijke aan de voorgevel ramen. Dus vrijwel alle foto’s heb ik gemaakt met flitslampen. Door het gesleep van de lampen kostte alles wat meer tijd dan verwacht. Maar Demi en Stefan vertrouwde mij de winkel toe waardoor ik lekker door kon werken terwijl zij naar hun afspraak gingen.

Waar ik hun rond de 100 foto’s had beloofd ontvingen zij er uiteindelijk rond de 230 en ik had nog meer ideeën! Ondertussen zijn de foto’s al in gebruik op hun social media, website en zelfs drukwerk. En ik geniet ervan om ze terug te zien.

Wil je meer weten over restaurant fotografie door Ambytious: klik hier of neem contact met mij op via amber@ambytious.nl