Kranten minishoot - Ambytious
Soffree on Fifty-Four
3 mei 2022
Hoeksche Branders
18 augustus 2022
Hoeksche Branders
18 augustus 2022
Soffree on Fifty-Four
3 mei 2022

Kranten mini shoot

Ik had dus dit idee, een achtergrond van kranten. Geen idee meer waar het vandaan kwam, waarschijnlijk ooit ergens gezien en blijven hangen. Op Pinterest heb ik wat meer onderzoek gedaan, toen voelde het idee toch niet zo origineel meer .Wat waar je op zoekt, dat zal je vinden. Veel twijfelen, toen kranten gaan verzamelen en lekker aan de slag gegaan. Meerde avonden heb ik op de grond gezeten om kranten uit te zoeken, de pagina moest niet te veel kleur, te grote foto’s en te grote koppen hebben. Dat zou te veel afleiden. Daarna ben ik een heel weekend bezig geweest met het in elkaar plakken van de set. Uiteraard viel deze nog een keer om en scheurde.
Uiteindelijk stond die, tijd om promotie foto’s te maken. En toen weer heel de set af te breken. Onze schuur gebruik ik tenslotte als studio, maar hier word ook sportles in geven. En dat kan niet op de kranten.

Toen het zo ver was heb ik de studio weer opgebouwd en ontzettend leuke foto’s kunnen maken van verschillende mensen. Maar dit stel, ja ze ziet t natuurlijk al, zij waren het leukste! <3

Klik hier om de voorgaande mini shoots te bekijken