Soffree on Fifty-Four - Ambytious
Anvida
25 maart 2022
Kranten minishoot
19 mei 2022
Kranten minishoot
19 mei 2022
Anvida
25 maart 2022

Soffree on Fifty-Four

Sinds Soffree in 2017 “de beste burger van Nederland” verkocht – een prijs die ze zelf niet hadden verwacht te winnen- ben ik meer dan eens bij ze wezen eten en drinken. Toen ik besloot dat ik zelf horeca moest gaan benaderen voor fotografie was Soffree de eerste op mijn lijstje. Ondertussen heb ik hier al 2 hele gave fotografie sessies gedaan en liggen er nog meer in de planning.

Soffree is een restaurant met een lichte en moderne uitstraling. Het is netjes, maar voelt toch ook een beetje als thuis. Hun eten en drankjes zijn van hoge kwaliteit en bestaan veel al uit lokalen en biologische producten. Ook werken ze samen met andere zaken in het dorp.

Bij Soffree heb ik vooral de special menu’s gefotografeerd om dat ze hier meer aandacht op wilde leggen. Daarnaast heb ik uiteraard ook foto’s van de zaak gemaakt. Foto’s van het personeel en foto’s van een zaak met gasten staan nog in de planning! Ook heb ik geëxperimenteerd met het maken van gifjes/ stopmotion video’s. Deze vergen namelijk een stuk meer tijd en geduld dan foto’s. Dankzij het geduld van het personeel zitten hier ook al super toffe tussen!

Wil je meer weten over restaurant fotografie door Ambytious: klik hier of neem contact met mij op via amber@ambytious.nl