Anvida - Ambytious
Mini shoot kerstvakantie 2021
16 februari 2022
Soffree on Fifty-Four
3 mei 2022
Soffree on Fifty-Four
3 mei 2022
Mini shoot kerstvakantie 2021
16 februari 2022

Anvida

Annelieke van Anvida coaching is een ontzettend lieve vrouw en lieve coach. Ze is meegaand, leeft zich in en heeft volledig aandacht voor je verhaal. Dat kan ik uit ervaring zeggen want ze heeft ook mij gecoacht en dat heeft enorm geholpen met het leren omgaan van de long-covid klachten. Haar slogan “ Energie in balans” zegt dus ook exact waar ze voor staat. Leren omgaan met je hoeveelheid energie waardoor je jezelf uiteindelijk veel beter gaat voelen en meer energie hebt.  Haar eigen sterrenbeeld, de weegschaal, is ook verwerkt in het logo. Een weegschaal staat tenslotte ook voor balans. Voor haar heb ik foto’s mogen maken in het prachtige natuurgebied bij haar om de hoek. We hebben met haar info en mijn grafische en technische kennis een hele toffe website neer gezet. En uiteraard het logo, de huisstijl en de visitekaartjes zijn ook door mij gemaakt. Ik hou er van om heel zo’n pakket neer te mogen zetten!

Voordat ik Amber leerde kennen had ik al foto's en ontwerpen van haar gezien bij twee bekenden. Aangezien ik die erg mooi vond, heb ik haar gevraagd om de fotografie, logo en website van mijn coachpraktijk Anvida te verzorgen. Ik ben heel erg blij met deze keuze en het professionele eindresultaat. Amber voelde goed aan wat ik wilde uitstralen en daarnaast was ze ook heel ondersteunend/meedenkend in het hele proces. Inmiddels ontvang ik ook uit mijn omgeving hele enthousiaste reacties op de fotografie en de website. Kortom, ik raad Amber zeker aan!
- Annelieke Willems

Personal branding fotografie

Voor mij wordt fotografie steeds belangrijker en dit zie je ook terug in de websites die ik maak. Door foto’s zet je de sfeer en uitstraling van jouw website neer. Hiermee heb je ook veel invloed of een website, en daarmee jouw bedrijf, professioneel over komt.
Voor Anvida hebben we dus een volledige Personal branding shoot gedaan waardoor zij nu genoeg materiaal heeft voor haar website, drukwerk en social media voor een lange tijd.

Drukwerk

De website stond live, de foto’s waren al lang en breed opgeleverd en ik was bezig met de laatste dingen versturen toen ik mij realiseerde: we hebben nooit afspraken gemaakt over een visitekaartje! En ja, het is toch ontzettend handig om die gewoon bij je te hebben en te kunnen geven aan mensen. Met wat bel contact stond binnen 2 dagen dit kaartje in elkaar en is hij verzonden naar de drukker. Zodat Anvida offline ook gepromoot kan worden.

Concepting en huisstijl

2 google fonts en GAAAAN! Kan gewoon. Ik heb Annelieke eerst een moodboard laten maken, hier heb ik zowel de kleuren als de look and feel van het logo op gebaseerd. Zo heb ik iets kunnen maken wat bij haar past, zonder dat ze vooraf een specifiek besluit hoefde te maken over elke kleuren ze wilde. Zoals hierboven al beschreven, Annelieke haar sterrenbeeld is weegschaal en dat gaat heel goed samen met het onderschrift “energie in balans” en zo is de weegschaal ook in het logo toegevoegd. Daarnaast zijn deze sterren natuurlijk ideaal om te gebruiken in de vormgeving.