Homeopaat voor U - Ambytious
Huize Ruigenhoek
23 oktober 2019
Huize Ruigenhoek
23 oktober 2019

Homeopaat voor u

Toen ik net mijn opleiding had afgerond, had mama (Ank Homeopathie) ook haar opleiding afgerond. En zo dus ook haar klasgenoot Marjan. Ze startte direct met haar bedrijf Homeopaat voor u. En vroeg mij haar logo en website te maken.
"In 2016 heeft Amber mijn website voor de homeopathie praktijk gemaakt. Ik ben heel erg blij met de prettige samenwerking en de laagdrempelige manier waarop overlegd kon worden. Amber kon met gemak de ideeën die ik had vertalen in beelden en een website. Later nog kleine aanpassingen doorvoeren ging heel vlot. En ook heel fijn dat Amber mij soms attendeert op een (technische) wijziging die doorgevoerd moet worden. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website en ben zelf ook nog steeds heel blij met het resultaat!"
~ Marjan van Rookhuizen

Website

Toen de tijd werkte ik door stage veel met Concreet 5. Later, toen MijnDomein over ging naar PHP 7 moest heel de website opnieuw gebouwd worden. Marjan was nog steeds erg tevreden met haar website. Dus ik heb gewoon de zelfde website in Wordpress gebouwd.
De website van Homeopaat voor u kan je hier bekijken: homeopaatvooru.nl

Logo en huisstijl

Het logo kan met en zonder onderschrift/slogan gebruikt worden. En het klaver komt veel terug in de huisstijl. De stijlguide die je hier ziet is een stukje minder uitgebreid dan dat ik hem tegenwoordig maak. Uiteraard word het klavertje ook gebruikt als favicon.