Sammie and friends - Ambytious
Front De Vogeltuin Stempelkaart + Logo
De Vogeltuin
9 juni 2020
Constructief Hoeksche Waard
30 juli 2020
Constructief Hoeksche Waard
30 juli 2020
Front De Vogeltuin Stempelkaart + Logo
De Vogeltuin
9 juni 2020

Sammie and friends

Sammie and friends is een hondenuitlaatservice in de Hoeksche Waard. Manon kwam bij mij met een prachtig logo wat ze al had laten maken. Voor haar heb ik de website en wat drukwerk mogen maken.

" Amber heeft de website en het druk werk gemaakt voor mijn hondenuitlaatservice. Ik ben super tevreden over het resultaat. Het is duidelijk en precies zoals besproken. Ik heb veel complimenten gekregen en wil die hier ook aan jou geven want wat ben ik blij met deze samenwerking. Ik kan Ambytious dan ook bij iedereen aanbevelen, de samenwerking verloopt soepel en het resultaat is geweldig! " – Manon en Sammie
Door Manon aangeleverd logo.

Website

Zoals je ook op de Instagram van Sammie and friends kan zien maakt Manon een hoop foto's. Foto's moesten daarom ook veel aanwezig zijn op de website! Daarbij heb ik een Instagram plugin geplaatst zodat de foto's direct vanaf Instagram op de homepage worden weergegeven. Zodat ook mensen zonder social media op de hoogte blijven. Je kan de website hier bekijken: sammieandfriends.nl

Drukwerk

Uiteraard moet er ook offline promotie gedaan worden! Daarvoor heb ik een A5 flyer gemaakt, waarvan ze de afbeelding direct op social media kan delen. En natuurlijk visitekaartjes met haar contact gegevens.

Huisstijl

De huisstijl heb ik gebaseerd op het al bestaande logo. Daar heb ik de lettertypen uit gehaald en deze zijn gebuikt op de website en in het drukwerk. En een gezellige favicon gemaakt.