Homeopathie Hoeksche Waard - Ambytious
Verschillende kleine opdrachten
4 oktober 2020
Loveshoot buiten in de Hoeksche Waard
Loveshoot
2 november 2020
Loveshoot buiten in de Hoeksche Waard
Loveshoot
2 november 2020
Verschillende kleine opdrachten
4 oktober 2020

Homeopathie Hoeksche Waard

Tessa van Homeopathie Hoeksche Waard had een tijd geleden door een kennis een website laten maken en deze was aan vernieuwing toe. Via een website van een andere klant van mij kwam ze bij mij terecht. Ze wilde graag een persoonlijke, lichte website met groene details, veel van haar zelf gemaakte natuurfoto’s als aankleding, en “Call to Action” buttons.

Ze had een duidelijk beeld van de inhoud die ze in gedachte had. Gaandeweg hebben we toch het een en andere aan gepast, zoals het toevoegen van een tarieven en een ervaringen pagina. Zo hebben we samen een mooie website gemaakt.

Voor onderhoud heeft ze van mij uitleg ontvangen zodat ze zelf de teksten aan kan passen en zelf ervaringen toe kan voegen. Zo kan ze zonder hulp van mij (en zonder extra kosten) haar website up-to-date houden.

Klik hier om de website te bekijken.

Het logo is door iemand anders ontworpen.
"Ik was op zoek naar iemand die de ideeën in mijn hoofd kon vertalen naar een website. Via via kwam ik bij Amber terecht. We hadden vanaf het eerste moment een fijn contact. Amber is goed bereikbaar, reageert snel en begreep ook heel snel wat ik wilde. Daarop is ze voor mij aan de slag gegaan en ik kon al snel de eerste opzet bekijken. De aanpassingen die ik wilde verwerkte ze snel en vakkundig. Ook had Amber fijne adviezen voor de website. Al met al vind ik het goed gelukt om mijn ideeën te vertalen naar een professionele, maar persoonlijke website. Ik ben enorm tevreden en krijg mooie complimenten. Een mooi professioneel resultaat."
~ Tessa Franken van Homeopathie Hoeksche Waard