Amber de Jongh

Hi, ik ben Amber de Jongh. Super leuk dat je op mijn website bent geland. Deze pagina is een landingspagina, speciaal gemaakt voor mensen die specifiek op mijn naam zoeken. Als je meer over landingspagina’s wilt weten kijk bij mijn blogs of klik hier.

Amber de Jongh uit Oud-Beijerland

Je hebt mij vast opgezocht om een reden, dus ik zal mij even voorstellen. Ik ben dus Amber de Jongh, geboren, getogen en werkend in Oud-Beijerland. En mijn bedrijf heet Ambytious.

Ervaring betreft web en design.

Binnen mijn bedrijf doe ik webdevelopment, grafische vormgeving en fotografie. Vanuit het Grafisch Lyceum Rotterdam en mijn voorgaande kantoorbaan heb ik al mijn kennis en ervaring opgedaan betreft web en design. Rond de tijd dat ik voor mijzelf ben begonnen heb ik ook fotografie als hobby opgepakt.

Fotografie als uit de handgelopen hobby

Al jaren wilde ik een camera, maarja dat is nogal een aankoop, en met de telefoon maak je ook prima foto’s. Na flink gespaard te hebben heb ik een 2de hands Nikon bij KameraExpress aangeschaft met een 1.8f 50mm lens. Ik was verliefd! De foto’s die je met deze lens kan maken zijn prachtig! Ik viel al mijn vrienden en familie lastig. Na dat hun het zat waren ben ik ook eten gaan fotograferen. Hiervoor heb ik de Amerikaanse cursus gevolgd van Foodtographyschool. Als ik foto’s maak van eten dan verdwijnt de hele wereld om mij heen en ben ik alleen daar mee bezig. (Ik ben me dus ook weleens kapot geschrokken dat er “opeens” iemand achter mij stond en tegen mij begon te praten). In opdracht maak ik dus ook foto’s van recepten. En restaurant fotografie is ook zeker een optie, mits er daglicht is. (mogelijk veranderd dit in de toekomst door aanschaf van lampen, het moment van schrijven is maart 2021).

Meer weten?

Wil je meer over mij weten, kijk dan rond op mijn website. Of bel mij 🙂 0681757066 . Uiteraard ben ik ook te vinden op verschillende social media: Facebook, Instagram en Linkedin.

Portret foto Amber de Jongh
Portret foto Amber de Jongh