Wat ik de afgelopen 6 maanden heb uitgespookt - Ambytious
Nieuwsbrief #1
10 maart 2021
Nieuwe minishoot & Ambytious fotografie
1 maart 2022
Nieuwsbrief #1
10 maart 2021
Nieuwe minishoot & Ambytious fotografie
1 maart 2022

Wat heb ik het afgelopen half jaar uitgespookt?


Ontzettend veel toffe projecten van toffe klanten!
Beste lezer,
Wanneer had ik de laatste nieuwsbrief verstuurd en zei ik dat ik het elke maand zou doen?? Maanden geleden iniedergeval!

Eerst had ik niet zo veel te vertellen, toen had ik het kneitertje druk, nu wil ik steeds afwachten op bepaalde projecten want “dan kan dat in de nieuwsbrief erbij”. Maarja zo komt die er nooit.
Dus we gaan er gewoon voor!

Afgelopen tijd heb ik voor fotografie hele gave shoots gedaan (okay, ik vind vrijwel alles leuk om op de foto te zetten)! Hier kan ik nog niet alles van delen maar wel het volgende.

Mijn eerste betaalde product fotografie opdracht was een succes! Zeer tevreden klanten. Ik had een klein missertje gemaakt met inschatting van het werk, en was ipv 6 uur +- 25 uur bezig. OEPS. Leren we weer van. Gelukkig voor de klant hadden we gewoon lekker een vaste prijs afgesproken. (product: GREAT MEMORIES)

De eerste bruiloft staat in oktober op het programma. Afgelopen zondag heb ik een “Styled wedding shoot” gedaan. In houd in dat er 2 stellen waren, in trouwkleding. Die we een uur lang (per stel) mochten fotograferen. Fantastisch om te oefenen EN om mooie foto’s te maken. In de volgende nieuwsbrief zal ik een link naar meer foto’s delen 🙂 

Uiteraard was ik weer druk bezig met het maken van “Foodfoto’s” bij FLEURS Afhaalhoekje. Het is lastig hoor, om je onderwerp niet stiekem op te eten.

Voor verschillende bedrijven heb ik foto’s mogen maken. Waaronder Anvida Coaching (deze foto’s mogen nog niet gedeeld worden) en Michael personal Trainer . Voor Michael heb ik foto’s gemaakt in een donkere sportschool. Dit was de eerste keer dat ik mijn flitslampen op locatie heb gebruikt! Ik ben super blij met de resultaten en het vertrouwen dat ik nu ook op donkerde locaties kan shooten.
En zelf ben ik op verschillende fantastische locaties geweest zoals: Doesburg, Brielle, Bos in Brabant, Hei op de Veluwe en het open lucht museum. En uiteraard ons mooie Hoeksche Waard. Deze foto’s zijn te zien op mijn Instagram

Ondertussen maak ik ook nogsteeds websites!

Afgelopen half jaar heb ik zeer verschillende en stuk voor stuk super leuke website opgeleverd. Ik mag wel over mijn eigen websites zeggen dat ze leuk zijn toch? Mijn opdrachtgevers zijn ten slotte echt top! Graag wil ik ze allemaal even benoemen. Wellicht dat er nog iets interessant voor je tussen zit of dat je het gewoon leuk vind om de websites te zien.

Lumotio – Psychomotorische Kindertherapie. Heeft jouw kind gedragsprobleem of moeite met bepaalde dingen. Misschien kan Ilona van Lumotio jou wel helpen. “Leren door te ervaren
middels spel en beweging”. Deze website is een combinatie van netjes en speels. En dat beschrijf ook direct Ilona.

Marjan van Rookhuizen – OERCoach. Dat ik coaches aantrek waren we ondertussen al achter. Voor Marjan heb ik zelfs al vaker gewerkt. Met dit gave nieuwe project start ze als OERCoach om mensen te coachen richting een gezondere levensstijl.

Fenmizu – Schilder. De portfoliosite en webshop heb ik samen met Fee gemaakt. Gezien ze daar zelf zat creatieve ideeën overhad en ook verstand heeft van het ontwerp alleen wat hulp nodig had met de technische kant. Ondertussen is haar werk al in binnen en buitenland via de webshop verkocht.

PMA Lifestyle – Leefstijl coach. Tuurlijk ben ik altijd voor Stefan bezig. Zijn website heeft een enorme upgrade gehad wat betreft salespages. In samenwerking met een ander bureau. Want ik kan nog maar niet wennen aan verkooptechnieken. Toch moet ik er zelf ook aan geloven en ga ik binnenkort aan de slag met de salespages voor mijn eigen website.

Fotografie met Angie – Fotograaf. Angelie is een, zoals ze zeggen, concullega. Ze is een startende fotograaf die kneiter hard vooruit gaat. Haar werk en tarieven kan je vinden op haar website. Aanrader om even te kijken want die kattenfoto zijn gruwelijks schattig!

Women Self Defence – Vrouwen zelfverdediging in Oud-Beijerland. Dit was me een weg! Niet de website, nee daar had ik al lang een duidelijk beeld over. Maar om uiteindelijk instructrice te worden poeh he! Ben ik er nu en weet ik alles? Nee, natuurlijk niet. Maar ik mag wel voor de groep staan! En dat heb ik gedaan ook. Vorige week was de eerste les women self defence, en van de 4 proeflessers hebben er zich 4 aangemeld voor de lessen. FANTASTISCH! Neem een kijkje, en stuur het door naar alle dames in de Hoeksche waard (alsjeblieft).
Zo, dat was het websites verhaal. Kwa grafische vormgeving heb ik een paar super toffe privé opdrachten gehad, zoals het maken van een geboortekaartje. Deze kan ik (nog) niet showen.
 En hoe gaat het nou eigenlijk met mij?Ik word super gelukkig van het werk wat ik doe, en vooral dat ik de laatste 2 maanden een hoop te doen heb! De long covid klachten beginnen ook redelijk op de achtergrond te raken, zolang ik goed voor mijzelf zorg. Dus dat doe ik dan ook braaf. De opdrachten van afgelopen tijd zijn allemaal via mijn netwerk bij mij terecht gekomen. En ik wil dus tegen jullie, mijn netwerk, zeggen: Dankjewel hiervoor! Super gaaf dat jullie het vertrouwen in mij hebben om mij aan te raden bij anderen!

Ik hoor ook graag hoe het met jullie gaat! Stuur me gewoon een berichtje om het te laten weten via: ambytious.nl/contact/

Creatieve groetjes,
Amber

0681757066

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *