Nieuwe minishoot & Ambytious fotografie - Ambytious
Wat ik de afgelopen 6 maanden heb uitgespookt
9 september 2021
LHBTI protest in Oud-Beijerland
23 oktober 2022
Wat ik de afgelopen 6 maanden heb uitgespookt
9 september 2021
LHBTI protest in Oud-Beijerland
23 oktober 2022

Nieuwe minishoot & Ambytious fotografie


Er komt weer een minishoot aan!

Ha lieve mensen,
Er komt weer een minishoot aan! En dit keer kregen de nieuwsbrieflezers echt als eerste de kans!
Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je in te schrijven.
Afgelopen kerstvakantie had ik een minishoot georganiseerd maar deze viel een beetje in het water door de maatregelen van max 2 mensen thuis. Toen heb ik wel de mensen die ingepland stonden kunnen verdelen over een deel van het weekend en de week. Maar niet meer gepromoot om de laatste plekken vol te krijgen. Klik hier om deze terug te zien.
Uiteindelijk had ik spierpijn van het lachen en zo’n heerlijke tijd gehad. Dus ik heb helemaal zin in de aankomende minishoot! De voorbeeldfoto’s worden volgende week gemaakt en ik ben al druk bezig met kranten uitzoeken en uitknippen. Het plan is om kwa vibe richting de minishoot van september te gaan: Klik hier om deze te bekijken. Maar met dus kranten op de achtergrond en een studio in de schuur opbouwen net zo als met kerst.
De shoot is op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart. Er zijn 8 plekken beschikbaar en de kosten zijn 45 euro per tijdsblok (45 min blok, 30 min fotografie, 10 foto’s in hoge kwaliteit binnen 2 weken in je mailbox). En jullie lieve nieuwsbrieflezers mogen vrijblijvend een tijdelijke plek reserveren. Zodra de promotie foto’s zijn gemaakt volgende week neem ik contact op of je de plek wil bevestigen.

Dus heb je interesse? Neem contact op en dan reserveren we in overleg een tijdsblok.

VERDERRRRMet Ambytious ben ik meer aan het focussen op fotografie. Websites maken is prima. Van fotografie krijg ik echt energie, ik heb er altijd super veel zin in en word er helemaal vrolijk van. En om deze reden heb ik ook verschillende vormen van fotografie opgedeeld op mijn website.

Memory shoot


Wil jij een leuke herinnering hebben aan een dag met de mensen waar jij van houdt? Een memory shoot is perfect voor het vastleggen van jullie liefde, of dit nou tussen vrienden, familie of in een relatie is. Klik hier voor meer info

Personal branding shoot


Ben je een ondernemer en ben je online actief? Dan zijn foto’s jouw eerste indruk! Hiervoor kan je bij mijn terecht voor een personal branding shoot. Lees verder...

Restaurant fotografie


Foto’s die er net zo lekker uitzien als ’t smaakt? Boek een restaurant shoot bij mij! Klik hier voor meer info.
In de vorige nieuwsbrief had ik de styled wedding shoot foto’s beloofd, deze houden jullie tegoed. Want ze zijn nog niet ge-edit… Oeps.

Ik hoop dat het met jullie goed gaat! Met mij iniedergeval wel! Ik heb ontzettend zin in de lente met lekker weer en mooie bloemen. Ook heb ik wat meer vertrouwen er in dat er misschien wel wat events doorgaan waar de tickets al 2 jaar voor liggen te wachten.

Liefs,
Amber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *